Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 9 februari 2014

Twaalf Redenen om Naar Hongarije te Gaan?

Twaalf Redenen om Naar Hongarije te Gaan?

1:Gastvrijheid

Wat kenmerkt de Hongaren?

Het Hongaarse volk bestaat uit een bonte mengeling van verschillende bevolkingsgroepen. De eerste Hongaarse stammen trokken in het jaar 896 vanuit Azië het Karpatenbekken in en vermengden zich met de daar woonachtige kleinere en grotere volken. In de loop van de tijd haalde men niet alleen uit de buurlanden maar ook uit verder weg gelegen gebieden tal van mensen naar Hongarije.

Deze monniken, leermeesters, kunstenaars en kolonisten droegen op hun beurt een steentje bij aan de verrijking van de cultuur en de tradities van het Hongaarse volk.

Buitenlanders zien Hongaren als vindingrijk, talentvol, goedgehumeurd, romantisch en vooral heel gastvrij.

2: Duizend jaar cultuur

Hongarije is een smeltkroes van westerse en oosterse invloeden en de eigen duizendjarige cultuur Van een bewogen geschiedenis getuigen hier niet alleen Romeinse monumenten en gebouwen uit de honderdvijftig jaar lange periode dat Liggend beeld bij Debrecen het land door de Turken was bezet, maar er zijn ook kleine middeleeuwse kerken, prachtige basilieken, ruïnes op bergtoppen en fraaie kastelen.

Bezoekers kunnen hun hart ophalen aan........

KLIK HIER om het hele blog te lezen !!!