Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

maandag 3 juni 2013

Budapest Bisztró

Uit eten in Boedapest? Een aanrader wat ons betreft is Budapest Bisztró. Dit restaurant annex pianobar annex ijssalon annex wijnbar vind je in het stadsdeel Leopoldstad, op enkele honderden meters van het indrukwekkende parlementsgebouw van Hongarije.

Het restaurant is sfeervol ingericht, heeft een ruim buitenterras gelegen aan een rustige straat en heeft een prima keuken die zowel lokale mensen als toeristen aanspreekt. Op de kaart vind je diverse Hongaarse specialiteiten, maar ook internationale gerechten. Wie wil die kan uit een uitstekende wijnkaart een bijpassend wijntje kiezen.

Als je de wijnopslag ziet (van een kelder is geen sprake) dan weet je wat we bedoelen. Dat wij het eten bij Budapest Bisztró zeer waarderen blijkt uit het feit dat we nadat we er gedineerd hebben een dag later terugkeerden om nogmaals van de heerlijke gerechten te genieten.

Het prijsniveau is naar de maatstaven voor.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de Budapest Bisztró !!!