Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 1 mei 2013

Citytrippen met kinderen: Boedapest

Een nieuwe stad ontdekken is àltijd spannend en als de kids het ook naar hun zin hebben, kan de pret niet op. Als je zin hebt in een kindvriendelijke citytrip, zak dan zeker af naar Boedapest!

We knijpen er allemaal graag tussenuit, maar heb je genoeg van de Belgische kust of de Vlaamse Ardennen? Wat dacht je van een citytrip naar Boedapest? De Hongaarse hoofdstad bevindt zich op amper twee uurtjes vliegen, en heeft heel wat leuks te bieden voor oud én jong.

Avontuurlijk en knus

Wil je een vakantie vol avontuur, laat de hotels dan links liggen en neem zelf het heft in handen. Huur een knus appartementje midden in de stad. Het ontbijt staat je 's ochtends misschien niet op te wachten, maar met een eigen keuken ter beschikking is dat geen probleem. De appartementen van 'All 4 U apartments' liggen centraal in het moderne gedeelte van de stad en hebben alles wat je nodig hebt om er een comfortabele trip met het hele gezin van te maken: ruime kamers, een eigen woonkamer, terras en badkamer.

Meer info: http://all-4uapartments.eu/ , Adres: Hollo Utca 12-14, 1075 Boedapest.

Opstaan!

Heb je geen zin om zelf te kokkerellen?

Laat je dan op je wenken bedienen met.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!