Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

maandag 12 november 2012

Kerstmarkt in Boedapest 2012

De jaarlijkse kerstmarkt in Boedapest bij Vörösmarty plein zal worden ingericht in 2012 tussen 16 november en 31 december. Dit is een kerstmarkt met een geweldige sfeer, veel eten en natuurlijk kerstkraampjes.

In het hart van Boedapest op het Vörösmarty plein vindt elk jaar de kerstmarkt van Boedapest plaats. De kerstmarkt is een van de grootste kerstmarkten van Europa. Er zij optredens met Hongaarse volksmuziek, dansshows en concerten. Verder zijn er veel aparte spulletjes te koop zoals handgemaakte kerstdecoratie en cadeautjes en Hongaarse kunst. Ook zijn er zelfgemaakte Hongaarse specialiteiten te proeven. Eet, shop en snuffel rond en geniet van deze uitstekende sfeer op deze mooi versierde kerstmarkt in Boedapest.

Adres: Vörösmarty Tér in Boedapest

Entreeprijs: gratis

Van:16-11-2012 - Tot: 31-12-2012


De kerstmarkt vindt u op Vörösmarty tér, aan het noordelijke einde van de Váci utca.

KLIK HIER voor de ligging van de Vörösmarty tér in Boedapest !!!

Foto's: Budapest: Vörösmarty tér - Karácsonyi Vásár - Kerstmarkt




De jaarlijkse kerstmarkt in Boedapest bij Vörösmarty plein zal worden ingericht in 2012 tussen 16 november en 31 december.


Adres: Vörösmarty Tér in Boedapest

Entree: gratis - Van:16-11-2012 - Tot: 31-12-2012


Video's: Budapest: Vörösmarty tér - Karácsonyi Vásár - Kerstmarkt







Wat is mooier dan de kerstsfeer bij een bezoek aan de kerstmarkt in Boedapest te proeven. Kerstcadeaus opzoeken, bijzondere hongaarse kerstspecialiteiten vinden is een mooie voorbereiding voor de kerstdagen. De stad Boedapest wordt niet voor niets de Parel van de Donau genoemd, deze bruisende stad is deftig en modern en chique tegelijk.

In de wintermaanden wordt het snel donker, maar vanaf november tot eind december zijn de straten van Boedapest met wonderschone kerstverlichting versierd. In het midden van de stad, in hartje Boedapest op het Vörösmarty Plein is een kerstmarkt die volgens een recente onderzoek (2011) hoort bij de 10 mooiste kerstmarkten van Europa. Naast de kerstaanbiedingen en souvenir winkels kunt u ook de warme gepofte kastanjes proeven en na een glasje "glühwein" voelt de koude winter toch lekker aan.