Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 4 juli 2012

Tokaj de beste wijnbestemming van de wereld!!

De Hongaarse wijnregio Tokaj-Hegyalja is verkozen tot één van de beste wijnbestemmingen ter wereld!!!

Het Amerikaanse blad The Wine Enthusiast Magazine of America heeft de Hongaarse wijnregio Tokaj verkozen tot 1 van de 10 beste wijnbestemmingen ter wereld. Het magazine geeft een korte opsomming van de belangrijkste informatie van de regio. Uiteraard is een belangrijk deel van de beslissing gestoeld op de eeuwenlange Aszú reputatie in combinatie met het feit dat Tokaj op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst staat.

Het artikel geeft veel interessante informatie voor mogelijke bezoekers aan de regio. Allereerst heeft men diverse goede hoteltips voor de regio. Een van de belangrijkste vernoemingen is het Gróf Degenfeld Castle Hotel. De schrijvers van het artikel geven aan dat het hotel "de overweldigende indruk heeft van het oude Keizerrijk" en dat gasten "zich als leden van het Koninklijk Huis moeten voelen". Uiteraard worden diverse wijnen en spijzen uit de regio gedetailleerd vernoemd en geroemd.


Waar eten:

Bezoek het wijnhuis Disznókő voor de spectaculaire architectuur gecombineerd met diverse details uit de 18e eeuw.

Ook de barroque uitkijktoren en het.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!