Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 17 november 2013

Marlies Claasen & Budapest Saxophone Quartet

Zangeres Marlies Claasen presenteert vol trots haar nieuwe album Silent Words. Marlies nam het album op met Nederlandse topmusici en het vermaarde Budapest Saxophone Quartet waardoor een unieke en verrassende combinatie is ontstaan van verschillende muziekstijlen en culturen.

Silent Words wordt op vrijdag 17 januari in het bijzijn van de Hongaarse ambassadeur gepresenteerd in theater De Hanzehof in Zutphen en is vanaf die datum beschikbaar op CD en iTunes. “Toen ik het Budapest Saxophone Quartet voor het eerst hoorde was ik enorm onder de indruk: vier saxofoons die klinken als één stem en vier klassieke musici die kunnen swingen! Ik wist meteen dat ik met deze bevlogen mannen muziek wilde maken”, verklaart Marlies deze bijzondere bezetting.

Op zoek naar geschikte muziekstukken voor...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Marlies Claasen presents... the Budapest Saxophone Quartet

Grenzeloos

Datum: vrijdag 17 januari 2014
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: BührmannUbbens-zaal
Genre: muziektheater en theaterconcert
Kaarten: Normaal € 20,00

Unieke samenwerking tussen Hongaarse en Nederlandse musici.

Laat jezelf verrassen door een unieke combinatie van musici in dit theaterconcert waarbij grenzen vervagen. Ga mee op een ontroerende en swingende muzikale reis, waarin topmusici uit Hongarije, de VS en Nederland elkaar inspireren.

Zangeres en verhalenverteller Marlies Claasen verbindt......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!