Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 20 november 2013

Gaten in de Hongaarse markt voor Nederlandse (toeristische) ondernemers

Gaten in de markt moeten Nederlanders - die bekend zijn met gaten in de kaas - wel aanspreken. Natuurlijk zijn gaten in de kaas wel wat anders. Ikzelf eet bijvoorbeeld al meer dan 65 jaar helemaalgeen kaas, maar ik heb zoveel kaas en zakelijke mogelijkheden gezien, dat ik mij wel iets kan voorstellen bij gaten in een markt. Bovendien kunnen Nederlanders, die met voor Hongarije nieuwe toeristische en andere initiatieven zakelijke activiteiten beginnen, de Hongaarse toeristische en andere markten helpen stroomlijnen, secundair werkgelegenheid creëren en daarmee Hongarije helpen.

Om meer concreet over het Hongaarse toerisme te praten, Hongarije heeft een toeristische geschiedenis die ik al vaker uitvoerig heb beschreven. Samengevat: toen in het verleden het toerisme nog volledig door de Hongaarse staat werd beheerst, werd gemakshalve alleen op, en met, hotels gerekend, met toeristengroepen die in touringcars arriveerden, door de staat getrainde gidsen voorde begeleiding, kortom, voor iedereen een hapklare brok. De Hongaarse achtergrond was dat deelnemers aan groepen met groepslijsten gemakkelijk te registreren en te controleren waren.

De door de Staat getrainde gidsen spraken meestal de taal van de toeristen, dus vertalingen in musea en bezienswaardigheden waren niet nodig en daarnaast, groepen kregen groepsmenu's die voor de restaurateurs en restaurant inkopers veel gemakkelijker waren dan menu's voor toeristen die ieder voor zich verschillende gerechten met verschillende ingrediënten bestelden.

Tenslotte was het veel gemakkelijker om..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!