Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 6 september 2013

Belangrijke Toeristische investering.

Gepubliceerd werd het in het Turizmus Panoráma Bulletin en die had het weer van "Open Gates Hungary": Landal Green Parks is de eigenaar geworden van de "Duna Residence" een hoogwaardig bungalow- en appartementenpark in het plaatsje Dunaszentmiklós (voor ons: Sinterklaas aan de Donau), door de Hongaren ook wel het "Nederlandse dorp" genoemd..

Het park vertegenwoordigt een waarde van, volgens het artikel in het Hongaarse vakblad, meer dan 2 miljard Dollar en omvat 102 appartementen, waaronder 20 luxe appartementen en kan gastvrijheid bieden aan meer dan 400 gasten.

Het park ligt in het Neszmély wijngebied en het hoofdgebouw biedt behalve de verschillende wellness-, speel- en sportfaciliteiten ook mogelijkheden voor conferenties, trainingen en vergaderingen. Het hoeft geen betoog dat ook het restaurant de hoogste kwaliteiten aanbiedt en de gasten kunnen gratis ondergronds parkeren.

De Hongaren realiseren zich dat zij met Landal Green Parks.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!