Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

donderdag 1 augustus 2013

Officiële Sziget pre-party - 4 augustus

Nog voordat de toegangspoorten van het grootse Sziget festival voor de ca. 400.000 bezoekende muziekliefhebbers officieel geopend zullen worden, kunnen de ongeduldige liefhebbers van dit legendarische festival in de centraal gelegen Akvárium muziek club tijdens de officiële Sziget pre-party al van een muzikaal voorproefje genieten.

Georganiseerd door 2Budapest, zal een selectie van Nederlandse bands het begin van het lang verwachte jaarlijkse culturele muzikale feest inluiden. Chef'Special Soundsystem, Le Pipe Elitair en TrashBounce zullen in Akvárium optreden en aldus het publiek voorafgaand aan het festival enthousiasmeren.

Het weekend vóór Sziget valt onder de mantel van 2BudaPest. Na de succesvolle party van vorig jaar ook dit weer een 2BudaPest Party in Boedapest met optredens van niemand minder dan Chef'Special Soundsystem en Addicted Kru Sound (AKS).

LINE-UP:
Chef'Special Soundsytem
Addicted Kru Sound (AKS)
TrashBounce
Le Pipe Equipe

De 2BudaPest Party: Official Sziget Warm-Up wordt zondag 4 augustus gehouden in de Boedapestse club Akvárium (voormalig bekend als Gödör). Deze club is gevestigd onder het Erzsébet park bij Deák Ferenc ter, midden in het centrum waar de drie metrolijnen samenkomen.

’s Zomers is dit park de hotspot van...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de Akvárium Klub in Boedapest !!!