Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 10 juli 2013

Volt Festival 2013: Verslag 3 juli 2013

Momenteel vertroeft ons team zich op het Hongaarse Volt Festival . In de zon en met temperaturen van meer dan 30 graden weten we alvast goed te stellen. Volt Festival is het kleine broertje van het Hongaarse - en alom bekende - Sziget Festival . Vier dagen in totaal wordt er een line-up voorzien die elke dag de bezoekers weet te amuseren van zo een 12 's middags tot 9 uur 's ochtends. In deze line-up ook enkele internationale smaakvolle namen.

Volt Festival: De eerste dag besproken

Balaton Sound en Sziget Festival zijn de grootste uithangborden van de Hongaarse Festivalwereld, maar daarnaast zijn er ook vele andere - kleinere - festivals te vinden. Volt Festival is één van deze kleinere spelers maar nog steeds van formaat. Omtrent oppervlakte is het festival nog steeds mijlen groter dan eender Belgisch Festival, maar qua namen blijft het relatief kleinschalig. Het festival biedt een mix van lokale Hongaarse artiesten en per dag ook een goede vijf internationale bands.

De eerste dag van het festival begon voor ons rond 21.30 uur. Queens Of The Stone Age was de eerste internationale artiest van de dag, eindelijk nog eens een taal die we konden verstaan. In België zou een band als deze eerder een positie van headliner in nemen, hier was het slechts de opwarmer voor Thirty Seconds To Mars. Een kleine 'schande' naar onze mening, maar ook geen zaak om tranen rond te laten. Zeker niet wanneer je op de show zelf was. QOSTA wist weer geheel de bal te doen rollen.

Zuiver gezang, een aangename show om..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!