Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 12 juli 2013

Balaton Sound Festival 2013 - Live stream

Balaton Sound 2013 - Live stream

KLIK HIER voor het Balaton Sound Festival 2013 - Live stream

KLIK HIER voor de Live stream op de Facebook pagina van het Balaton Sound Festival !!!

Balaton Sound 2013

Het grootste zoetwatermeer van Midden Europa staat donderdag 11 t/m zondag 14 juli in het teken van een Balaton Sound. Het Hongaarse electro-festival is dit jaar 'Best European Medium Sized Festival'.

Reisinformatie

Zamárdi ligt dichtbij Siófok. 110km vanaf Budapest en daarom het makkelijkst te bereiken met de auto via de M7 snelweg. Er is ook een directe treinverbinding tussen Budapest en Zamárdi. De reis duurt ca. 2 tot 2.30 uur.

Balaton Sound brengt 24 uur per dag met name electronische muziek aan de oevers van het Balatonmeer bij de Hongaarse badplaats Siofok. 's Nachts is het full-party op Balaton Sound. Overdag zijn de oevers één grote chill-zone van zwemmers en dobberende luchtbedden. In de middag beginnen de eerste optredens als een crescendo voor de komende nacht.

Balaton Sound is nog niet erg bekend in het buitenland, maar dat zal waarschijnlijk niet lang meer duren. Zomerse temperaturen; eettentjes, bars en podia en tenten op een paar passen afstand van het Balatonmeer en een fantastische sfeer maken Balaton Sound tot de ultieme relaxplek annex partyspot in één.

Het festivalterrein ligt niet in Siofok zelf, maar in de kleine badplaats Zamardi, 5 kilometer zuidelijk van Siofok, de belangrijkste badplaats van het Balatonmeer. Siofok is goed bereikbaar vanuit Boedapest per trein en bus. Vanuit Siofok vertrekt ieder half uur een speciale oldtimer Balaton Sound bus naar de ingang van het festivalterrein maar je kan ook de gewone trein nemen naar Zamardi. De massa's wijzen vanzelf de weg.

Gouden tip / katerremedie: Koop een luchtbedje en dobber na het nachtelijk feestgedruis het meer op. Het melkachtige water van Balaton is heerlijk (natuur gevoed, geen industrie, bijna geen motorboten) en doet katers smelten. Het meer is ondiep en het water dus redelijk warm, maar toch koel genoeg om optimaal van de doorgaans zeer warme zomers te kunnen genieten.