Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 2 juni 2013

Wijnmakerslunch in Texel met Royal Somló

De laatste zondag van juni vindt er 's middags een exclusieve wijnmakerslunch plaats in Michelinster-restaurant Bij Jef in Texel. Het is dé gelegenheid om kennis te maken met de wijnen van Royal Somló. Want die zullen bij de exquise gerechten geschonken worden. Leuk is dat de eigenaren van het domein ook aanwezig zullen zijn om hun wijnen te presenteren én over wijnland Hongarije te vertellen. Als kers op de taart zal Miranda Beems enkele van de Hongaarse wijnen voorstellen die ze in haar assortiment voert.

Royal Somló: wie wat waar

Royal Somló is - hoe kan het ook anders - te vinden in het wijngebied Somló. Het wijnhuis is in handen van de Hongaar Péter Csizmadia-Honigh en de Nederlander Omar Honigh. Het stel woont in Londen. De eigenaren maken alleen maar juhfark, dat onder de naam J op de markt gebracht wordt.

Ze beschikken over 1 ha aan........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van Restaurant en Hotel Bij Jef op Texel !!!

Exclusieve wijnmakerslunch Royal Somló - Bij Jef - zondag 30 juni 2013

Zondag 30 juni 2013
12.30 uur
Culinare verwennerij bij Jef
Herenstraat 34
1797 AJ Den Hoorn - Texel
Tel. 0222 319623

Op zondag 30 juni a.s. kunt u genieten van een unieke en exclusieve wijnmakerslunch. In de relaxte sfeer van het restaurant van Nadine en Jef op Texel, Culinaire Verwennerij Bij Jef, laten we u deze dag kennismaken met bijzondere Hongaarse cultwijnen van o.a. het huis Royal Somló. De druivenrassen 'Juhfark', 'Furmint' en 'Kadarka/Kékfrankos' zullen hierbij centraal staan.

Péter en Omar Csizmadia-Honigh van Royal Somló zullen persoonlijk aanwezig zijn om hun wijnen, van verschillende jaargangen, aan u te presenteren en uitleg te geven over het klassieke wijnland Hongarije.

Daarnaast genieten we tevens van........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!