Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

donderdag 18 april 2013

De nieuwe Budapest Card is nóg meer uitgekleed

Op 1 april jongstleden werd de nieuwe Budapest Card geintroduceerd, maar het was even wachten tot alle details bekend waren. Een zeer duidelijke conclusie na het lezen van alles: niet interessant voor u als bezoeker van de stad hoewel men schermt met bedragen hoeveel u uit kunt sparen.

Goed, eerst het belangrijkste: de prijzen zijn verhoogd. Een kaart voor 24 uur kost 4500 HUF, 48 uur 7500 HUF en 72 uur 8900 HUF. De 48 uur kaart is overigens niet meer gekoppeld aan de Hop-on Hop-off bus. Online besteld en betaald zijn deze prijzen wat lager. En er wordt ronduit gelogen over de voordelen.

Zo zou het openbaar vervoer gratis zijn. Dat is maar deels waar. Want geeft een normale openbaar vervoer kaart gratis toegang (van maandag tot en met vrijdag) tot de reguliere bootdienst op de Donau, is dit niet het geval met de Budapest Card.

Hetzelfde geldt voor het gebruik maken van.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de Budapest Card !!!