Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

dinsdag 4 december 2012

Vliegen naar Budapest - Wat kost mijn vliegreis naar Budapest nu werkelijk?

Vliegen naar Budapest - Wat kost mijn vliegreis naar Budapest nu werkelijk?

Het lijkt zo mooi die aanbieding "Budapest voor € 9.99". Maar bij het boeken van de vlucht blijkt dat er zeer veel addertjes onder het gras te zitten en het ticket van € 9.99 kost uiteindelijk bijvoorbeeld € 100.--. De kille werkelijkheid en Szia Budapest tracht wat meer duidelijkheid te verschaffen in het oerwoud van toeslagen en regels.

Met name de bagagekosten zijn bij de prijsvechters fors en lopen sterk uiteen. In de zomermaanden één tas als ruimbagage meenemen met een gewicht van bijvoorbeeld 18 kg, kost bij Wizz Air € 50.-- en bij Ryanair € 70.-- voor een retourvlucht. En als u alleen maar op één deel van de vlucht ruimbagage nodig hebt, dan gaat u niet kiezen voor een maatschappij die u verplicht om voor de heen- én terugreis te betalen. Boven de 20 kg worden de verschillen zelfs enorm groot.

En is het op het oog aantrekkelijk om alleen handbagage mee te nemen, besef dan dat de controle op het formaat en het gewicht steeds strenger wordt.

Overschrijdt u het gewicht, of is uw handbagage.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!