Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 12 augustus 2012

Sziget: laat je door het toeval leiden

Op Sziget draait het niet om de muziek. Dat klinkt gek voor een popfestival, maar je gaat er niet heen voor de grote namen. Uniek aan het festival, dat dit jaar haar twintigste verjaardag viert, is de locatie op een eiland in het centrum van een grote Europese hoofdstad. Ben je het eiland beu, dan kan je musea bezoeken, goed uit eten, het nachtleven in duiken, of het stof van je afspoelen in één van de vele thermale badhuizen in Boedapest.

Midden tussen Hongaars dorpsfeest en popfestival
Sziget houdt het midden tussen een Hongaars dorpsfeest en een groot westers popfestival. Op het stoffige festivalterrein staan tussen de podia eettenten met tafels die kreunen onder het gewicht van grote stoofpotten voedsel. In de zinderende Midden-Europese zomerhitte spoelen hongerige Szigetbewoners de warme prak weg met pullen goedkoop bier – een halve liter kost ongeveer twee euro.

Op de achtergrond speelt een kakofonie aan..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!