Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 8 augustus 2012

Snikheet Sziget start stormachtig

Nadat gisteren op 'Day zero' de mannen van de 'zware metalen' de eer hadden om Sziget 2012 officieus te openen, ging woensdagmiddag dan toch echt de 20ste editie van het festival op het Obudai eiland in de Hongaarse hoofdstad Boedapest echt van start.

Bij binnenkomst zie we dat de goedgemutste festivalmedewerkers vrijwel allemaal hun uiterste best doen om de festivalbezoeker in gebrekkig (en soms prima) Engels of met handen en voeten wegwijs te maken op het immense terrein dat plaats biedt aan zo'n 80.000 bezoekers. Zeker voor bezoekers die het festival voor het eerst bezoeken is dat een heuse puzzeltocht.

Maar het is in de overvloed aan verschillende loketten bij de ingang toch nog een hele toer om het juiste hokje te vinden om een je ticket in te wisselen voor een entreebandje, een OV-passe-partout te kopen en ook nog een betaalpas voor de versnaperingen.

Bij de vijfde poging aan kunnen we........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!