Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 1 augustus 2012

Castagnettes - Reisverslag uit Boedapest

Gisteravond kwamen An en ik aan in Boedapest. We kochten er braaf bus/metro/tramkaartjes, maar vergaten deze vervolgens te knippen in de bus, zodat we meteen een misdaad begingen. We waren ook zo in de gloria vanwege onze eerste sissentrip!
Bij de overstap naar de metro gedroegen we ons beter en we waren verrast dat die gammel uitziende, oude metro ook daadwerkelijk in beweging kwam.

Na nog een overstap kwamen we al snel aan in Buda, aan de westkant van de Donau. Een bloemenverkoper legde ons de weg naar Retek Utca uit en we checkten in bij ons pension. Blijkbaar werd er op ons gewacht, want die goser wist precies wie we waren zo laat op de dag. We gingen nog even de straat op, want dat verlichte gebouw in de verte trok onze aandacht. Maar al snel waren onze voetjes te vermoeid om nog verder te willen, dus kochten we water en wat snacks en keerden weer terug naar het pension.

Vanochtend gingen we meteen na het ontbijt........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!