Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

dinsdag 14 augustus 2012

Aaaaahhh we willen hier blijven

Zoals we al hadden gezegd zijn we op donderdagavond naar een opera geweest. Imre, de baas van het weeshuis, had kaartjes voor de moeders en wij mochten ook mee. De moeders zagen er helemaal opgedirkt uit. Nora had erg haar best gedaan. Door het lekkere weer hadden wij onze zomerse outfit aan. In de grote gesponseerde auto van Chevrolet gingen we op weg naar Sombathely.

Met Imre achter het stuur ging de kilometerteller maar hoger en hoger. We hebben de 140 voorbij zien komen. En door de bochten 120. Het was eng! Maar goed we kwamen heelhuids aan in de stad. De opera was in een groot openlucht theater. Het was een spektakel ondanks dat het niet onze favoriete muziekstijl is. Helaas koelde het snel af toen het donker werd. De dekentjes kwamen te voorschijn bij de mensen. Alleen hadden wij die niet. Nora, voor wie dit echt een grootse uitstap is, dacht dat dit een grapje was toen tegen haar was gezegd.

Het was uiteindelijk zo koud dat........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!