Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 2 mei 2012

Winnaar "Speel met je band op Sziget"-actie bekend!

Na een zwaar juryberaad maakte Michiel Veenstra dinsdagavond de winnaar van de "Speel met je band op Sziget"-actie bekend.

3FM gaf verschillende bands de kans om op het Sziget festival in Boedapest te spelen. In 2010 was MakeBelieve de gelukkige winnaar van deze Serious Talent actie en dit jaar kreeg een nieuwe Serious Talent band de kans om richting het dampende stampende Boedapest af te reizen! Met bijna 300 inzendingen was het een zware klus voor de 3FM vakjury om de allerbeste er uit te halen, maar uiteindelijk is er wel een winnaar uitgekomen.

Speel met je band op Sziget!

Deze winnaar mag, zoals de titel van de actie wel deed vermoeden, op Sziget spelen. En welke band wil er nu niet op een van de leukste festivals van Europa staan? Maar alsof dat nog niet genoeg is speelt de winnende band ook nog eens op de officiële Sziget pre party in de Melkweg op 10 mei, in het voorprogramma van Chef’Special.

And the Winner is..............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!