Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 1 april 2012

Pasen in Boedapest

Pasen is net om de hoek en Boedapest wacht op u met mooi weer, wat wind en heel veel leuke activiteiten. Het is vaak riskante reizen in Pasen, want je zou kunnen eindigen op een bestemming waar alles gesloten is en je kunt niet echt iets doen.

In Boedapest zijn er leuke activiteiten elke dag beschikbaar en een populaire activiteit, zoals het Szechenyi Thermal Bath is ope elke dag het hele Pasen. Als het gaat om shoppen de meeste winkels zijn gesloten op 8 en 9 april (zondag en maandag), maar behalve van dat ze elke dag geopend.

Als u op zoek bent om te winkelen op 8 april en 9, raden we u mee op een excursie naar Szentendre. In Szentendre alle winkels zijn open (zelfs op 8 en 9 april) en hier zult u in staat om een ​​geweldige sfeer te combineren met een wijnproeverij, winkelen, Marcipán museum en een kleine rondleiding.

Als je dorst hebt, want van het mooie weer........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!