Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 4 april 2012

Faith No More komt naar VOLT Festival 2012 in Hongarije

De tickets zijn niet duurr, het eten en drinken is goedkoper dan in West-Europa. Een reden waarom steeds meer Nederlandse festivalbezoekers naar landen als Hongarije, Servië en Polen gaan om daar grote festivals te bezoeken. Het Hongaarse VOLT Festival komt met de bevestiging van Faith No More als een van de headliners.

Naast de band rondom Mike Patton staan ook Snow Patrol, Skrillex, Iggy & The Stooges, Chase & Status, Lostprophets, Simple Plan, Enter Shikari, Röyksopp, Hadouken!, Katy B, Children of Bodom en Mac Miller op het festival in Hongarije.

Het festival vindt plaats van 27 t/m 30 juni.

Precies negentien jaar geleden, op 4 april 1993, werd in het Hongaarse plaatsje Sopron, vlak over de grens bij Wenen, een groot feest georganiseerd voor Paaszondag. De organisatoren hadden toen niet kunnen vermoeden dat dit zou uitgroeien tot een groot festival met waarschijnlijk meer dan honderdduizend bezoekers voor de twintigste editie. Maar dat lijkt nu toch echt te gaan gebeuren.

Met trots maakte de organisatie vandaag bekend dat.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!