Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

maandag 5 maart 2012

Thomas tourt met dEUS door Centraal-Europa: Boedapest

Centraal-Europa: ondanks alles is 't ook gewoon Europa. En toch: in Boedapest, waar we neerstrijken voor een concert in de A38 - een werkelijk fantastische club op een schip (zeeziek na de show: apart gevoel!) die door de Lonely Planet tot beste concertzaal van Europa is verkozen - en een rustdag (éíndelijk) voelt niks vertrouwd aan.

Het eten is er wel erg lekker (goulash! Halászlé!) en de wijnen met welluidende namen als Bull's Blood zijn, echt waar, excellent. Schril contrast met de Kroatische pils die je in plastieken tweeliterflessen koopt en die roadie Ivo - na ze twee dagen in z'n koffer te hebben meegesleurd - nog altijd niet durft te kraken.

Van de taal versta je ook al geen jota. Maar die is dan weer wél onderwerp van hilariteit: de pers omschrijft dEUS hier als 'egy csoport Belgiumból'. Mooi gezegd, vind ik.

Hoe ver we ook van huis zijn.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de A38 in Budapest !!!