Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 11 maart 2012

Carnaval!

Hallo mensjes!

Hier weer een update uit Miskolc. We komen net uit een aantal drukke weken, waar ik niet echt tijd zag op een update te schrijven. Februari wordt hier gezien als een ‘dode maand’, maar daar hebben wij gelukkig niets van gemerkt. Vooral qua bezoek hebben we het erg druk gehad.

Werk is hetzelfde verlopen als voorheen, op één ding na dan: Carnaval! Wij als Nederlanders zijn natuurlijk de beste carnavalvierders van Europa, maar ook in Hongarije wordt dit feest gevierd! Stephanie en ik hadden gevraagd of we op de dag dat carnaval in het centrum georganiseerd werd, een uurtje mochten om spelletjes met de cliënten te spelen. We wouden een zogenaamd ‘Chinese NewYear Party’ houden.

We zijn een week van tevoren begonnen met het plannen, en bedachten uiteindelijk 3 spellen die wel uit te voeren waren. Ons eerste spel was bedoeld om de teams te bepalen. In de ruimte waren puzzelstukken verstop en iedereen moest er één zoeken. Aan de kleur van het puzzelstuk kon je zien in welk team je zat. Dan moesten ze zo snel mogelijk hun team vinden en de puzzel in elkaar zetten. Degene die hem als eerst in elkaar gezet had won. Het volgende spel bestond uit een gok spel waar ze allemaal in een willekeurige hoek van de kamer moesten gaan staan en dan moest de ‘draak’ in het midden draaien en hij stopte ergens. Deze groep viel dan af. En als laatste deden we nog een ‘hindernissen’ parcours waar ze lampionnen moesten verzamelen.

Alles verliep helemaal goed, en ze vonden het geweldig om te doen.

Hierna begon het echte carnavals feest.

Iedereen was verkleed en er was.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!