Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

donderdag 15 december 2011

Sziget Festival 2012 (Geruchten en bevestigingen)

Ook voor het Sziget Festival kunnen we langzaam de geruchtenmolen gaan aanzwengelen. Het festival wordt gehouden van maandag 6 augustus 2012 t/m 13 augustus 2012 en er zijn tot dusver twee officieuze bevestiging. Deze week verwachten we de eerste officiële Sziget namen.

Voor degene die niet kunnen wachten, hierbij een update van de – o zo leuke – geruchtenlijstjes voor Sziget 2012. Leuk weetje: Omdat het de 20ste verjaardag van het festival is heeft de organisatie gezegd dat het de sterkste line-up ooit gaat worden.

- Allereerst is Bat For Lashes de eerste officieuze bevestiging. De band heeft het bekend gemaakt op hun eigen website, maar dit is later weer verwijderd. Vast op last van Sziget organisatie, maar wij tellen hem alvast. Ook de Ambient/ Psychedelic / Trance DJ Phenotype heeft zichzelf al bevestigd.

- Smash Mouth is een zekerheidje. De band zegde dit jaar noodgedwongen hun optreden op Sziget af en hebben zelf aangegeven dit..............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!