Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

dinsdag 13 december 2011

Rihannaaaa =) & een beetje studeren =(

Sziastok!!

Weer even een update uit het koude Budapest! Terug in de tijd naarrr afgelopen weekend! Zaterdag zijn we naar het party eiland geweest (alle grote clubs liggen hier bij elkaar op een eiland, waar je dus alleen met taxi heen kunt en er is verder helemaal niets daar. Alleen de grote clubs, politie en heel veel taxi's!!) Nou aangekomen in Studio, met 3 studiegenoten van Marit die hier op weekendtripje waren en met Integrand Eindhoven (die weer iemand van die studiegenootjes kende), dus lekker een hele avond Nederlands praten!

De club was echt leuk, in de lucht hingen schommels waarop schaars gekleede engeltjes de hele avond zaten te schommelen en op kleine plateautjes tussen de schommels in stonden mannen in duivel outfit, compleet met leren boxershorts, te dansen. Ja.. apart dus! Verder matchten wij ook niet helemaal met de algemene dresscode daar, want dat was voor de dames: laat je broek maar thuis, je shirtje is lang genoeg. Of niet natuurlijk... Ik voelde me toch wel bijzonder content met mn eigen dresscode haha!! Al met al was het wel echt super gezellig en ik vond het ook wel erg leuk om eens met andere mensen op stap te zijn dan altijddd met dezelfde mensen. Verder waren er ook geen koppeltjes bij dus geen geklef, nice!!

En toen was het alweer donderdag...de donderdag van Rihanna!! Wauw het was echt sprrr vet!! Het begon om 8 uur en om 7 uur ging de zaal open. Dus wij waren rond half 7 daar en stond er natuurlijk al een rij vol diehard fans, gelukkig was het niet koud :s !! Maar de zaal ging al vrij snel open en konden dus vrij snel naar binnen! Om kwart voor 8 begon Calvin Harris, super vet en die heeft wel een uur lang gedraaid dus toen waren we allemaal helemaal warm gedraaid! Beetje jammer dat Miss Rihanna toen nog een 3kwartier/uur op zich liet wachten, maar het mocht de pret niet drukken!!!

Wauw wat is zij goed! Haar vorige optredens waren niet zo heel goed hadden we al gehoord maar ze was weer helemaal back hoor!! Haar zang was echt wel goed en ze huppelde vrolijk heen en weer op haar fluoriscerende groen met roze hakken! Helaas stond ik niet vooraan en werd een ander meisje het podium opgehaald en die mocht (of eigenlijk had ze geen keuze want Rihanna pakte haar handen en whoppaa) op haar borsten.

Dat meisje wist niet wat haar overkwam en

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de Studio !!!

Studio - Óbudai (Hajógyári) Sziget