Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

donderdag 1 december 2011

Hungarian Design Award 2000-2011

Op 24 november organiseerde de afdeling Economische Zaken van de Hongaarse Ambassade samen met het Hungarian Business Network een seminar met als thema: made in Hungary PLUS –Design and Innovation. Met trots presenteerden twee winnaars van de Hungarian Design Award hun uitvindingen te weten: een bed voor therapie met gepolariseerd licht en een drie dimensionale computertechnologie.

Counselor economie en handel Péter Szabó noemde in zijn toespraak Nederland als een van de belangrijkste landen voor Hongarije qua export en investeringen. Beeldmateriaal versterkte zijn presentatie.

Gepolariseerd licht

Veel aandacht trok de presentatie van Dávid Nagy, oprichter van Sensolite. Dit bedrijf verkoopt bedden waarin het gehele lichaam bestraald wordt met gepolariseerd licht. Dat geneest niet alleen het zieke lichaam maar verhoogt ook de immuniteit van gezonde lichamen. Wegens haar succesvolle ontwikkeling in Hongarije betreffende de medische toepassingen van gepolariseerd licht wil Sensolite nu ook in Nederland gezondheidscentra opzetten. In oktober 2011 werd in Amsterdam het eerste welness-centrum opgericht.

Sensolite lichttherapie

De technologie van Sensolite baseert zich op een 30 jaar durende wetenschappelijk onderzoek door Màrta Fenyö.

In 1981 was zij de uitvindster van..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!