Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 6 november 2011

Sziget

Het is al bijna drie maanden geleden dat wij op het Sziget-festival in Boedapest waren - alles om u een aardig Humo-stuk te bezorgen! - maar wij denken nog vaak nostalgisch terug aan die week van waanzin.

Ons huwelijkscertificaat (artikel 1: 'I will be faithful to my partner, at least until the end of this festival')hangt aan de frigo, op verloren momenten scrollen we nog altijd weemoedig door onze Sziget-foto’s, en we slapen nog steeds in de T-shirts die we gratis kregen bij de emmers cocktail aan de Chuck Norris Bar – en die uiteraard al veelvuldig gewassen zijn, zó erg is het nu ook weer niet.

En we zijn blijkbaar niet de enigen: vanavond zendt Nederland 3 ‘Groeten uit Sziget 2011’ uit, een reportage door radiozender 3FM, aaneengepraat door 3FM-presentator Michiel Veenstra.

Michiel Veenstra «Het was het derde jaar na mekaar dat we een hele week lang live uitzonden van op Sziget, maar het is de eerste keer dat we er ook een tv-programma over maken.

»Daarin focussen we vooral op sfeerbeelden – er zullen niet veel optredens te zien zijn. Want Sziget mag dan een enorm groot en internationaal festival zijn, op het vlak van radio- en tv-registratie staat het nog niet zo ver.

Als we er met 3FM live uitzenden, kunnen we ook...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!