Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zaterdag 3 september 2011

Hongaarse kunst in De Meerse

Burgemeester Lázár van de Hongaarse zusterstad Hódmezövásárhely en burgemeester Weterings openen zaterdag 3 september om 16.00 uur een tentoonstelling van vier kunstenaars uit de zusterstad. De tentoonstelling is nog tot eind van de maand te zien in galerie De Meerse in Hoofddorp.



Nandor Nagy, Atilla Nagy, Klara Petra Szabo, en Tasmás Komlovsky-Szvet zijn kunstenaars uit verschillende generaties, die de hedendaagse Hongaarse kunst uitstekend vertegenwoordigen. In samenwerking met Imre Nagy, directeur van het museum aldaar, zijn de vier kunstenaars uitgenodigd hun werk te laten zien in de verschillende expositieruimten van galerie De Meerse. De exposities bestaan uit sculpturen, stadsportretten en optische illusie. Deze tentoonstelling past in de traditie, en is een hoogtepunt, van de vele culturele en andere uitwisselingen tussen beide steden sinds 1989.



János Lázár bezoekt..........



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!