Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 8 juli 2011

Een weekje onspannen in Hongarije

Rust en ruimte in de bossen en heuvels van de Bakony

Voor de natuurliefhebbers is er in Hongarije nog een heleboel te ontdekken, en werkelijk als je de bossen in gaat en geen enkel geluid van de geindustrialiseerde wereld hoord en helemaal op gaat in de natuur dan kom je tot rust, en die plekken zijn er in Hongarije nog veel te vinden. De diverse wildgebieden hebben een overschot aan rust te bieden, en zoals wij hebben ondervonden sta je met grote regelmaat oog in oog met reeen, herten, damherten, edelherten, moeflons en wilde zwijnen. Geniet van de echte zuivere boslucht in de Bakony, een heuvelachtig gebied wat loopt van Tapolca met veel bos en heuvels via Veszprém tot boven Székesfehérvár.

Ons verblijf in Fehérvárcsurgó

Na telefonisch contact zijn we afgereisd naar Fehérvárcsurgó wat net boven Székesfehérvár ligt, het is een klein dorpje aan de rand van een groot wildgebied wat vrij te betreden is als je in het hotel verblijft.

Bij aankomst hebben we......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!