Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

donderdag 5 mei 2011

Canticum Novum presenteert Hongaars programma

Op zaterdag 14 mei 2011 organiseert Canticum Novum onder leiding van Annemarie van Bragt een Hongaars getint voorjaarsconcert in Muziektheater De Ontmoeting.

Het programma is opgebouwd rond een tweetal Hongaarse componisten, te weten Lajos Bárdos en Zoltán Kodály. De uitgekozen stukken zijn voor een deel a capella werken en een deel met orgelbegeleiding, waarbij het koor begeleid wordt door Rozenburgs toonkunstenaar Frans Gort.
Een aantal werken wordt gezongen in het vertrouwde Latijn en Engels, maar het merendeel in het Hongaars, een lastige taal voor het koor om te zingen, maar evenzo goed voor de luisteraar om te begrijpen. Daarom zijn in het programmaboekje de teksten, vertalingen en toelichtingen opgenomen.

Tijdens deze Hongaarse avond, kunt u vanzelfsprekend een aantal Hongaarse dansen verwachten.
Toegang: € 10,00 inclusief programmaboekje, consumptie & drie Hongaarse hapjes. Zaterdag 14 mei 2011. Muziektheater De Ontmoeting te Rozenburg. Aanvang: 20:00 uur. Zaal open:19:30 uur

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!