Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 10 april 2011

Lekkers uit Hongarije

Hongarije, het land dat we vooral kennen van paprika, worst en goulash, dat je op z’n Hongaars als gulyás schrijft. Tijdens de Kunsthal kookt maakte ik kennis met deze producten en het andere lekkers dat de culinaire webwinkel Lekkers uit Hongarije verkoopt.

Lekkers uit Hongarije is de winkel van Attila Szunomár en Marion Sonder. Attila is geboren in Budapest en als kleine jongen naar Nederland gekomen. Zijn oma was chef-kok in een restaurant in Budapest en daar heeft hij de passie voor lekker eten en koken en later ook wijn gekregen. Marion Sonder werd niet alleen verliefd op Attila, maar ook op Hongarije.
Toen Attila Szunomár 8 jaar geleden in Hongarije kennismaakte met het wijnhuis van Szeremley Huba, wilde hij Nederland direct met deze topwijnen kennis laten maken. En langzamerhand kwamen er steeds meer typische Hongaarse producten bij zoals salami, paprikapoeder, ingemaakte groenten, truffels, et cetera. En zo werden ze de grootste importeur van Hongaarse wijn en delicatessen.
Naast de beurzen die ze bezoeken, hebben ze sinds kort ook een winkeltje ingericht in hun loods in Moerdijk.

Het meest trots zijn Attila en Marion op het..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van Lekkers uit Hongarije !!!