Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 4 maart 2011

Opkomst en ondergang van de Noise Night Life Parties

Sinds de dood van de drie meisjes die omkwamen in de vluchtende mensenmassa in club West Balkán in Boedapest afgelopen januari, is niets meer hetzelfde in de stad. De politie is nu bezig om ook andere tenten in de stad te onderzoeken op vergunningen, veiligheidsmaatregelen en vermeend drugsbruik.

Tijdens de explosieve groei van de fameuze nachtscene van Boedapest zijn er vanwege slechte regulering en het vaak geїmproviseerde karakter van feesten namelijk veel misstanden ontstaan.

De inmiddels beruchte Noise Night Life (NNL) partyreeks van Boedapest werd in september 2009 in het leven geroepen om de verschillende electro dj's samen te brengen. De trend van de grote electrofeesten was hiervoor al ingezet door dj's als Lollipop en Kollektiva, waarvan de laatste toen de meest bekende werd. De hoofdorganisator van NNL, Kecskés Tamás, heeft toen tactisch ingespeeld op deze trend en wilde met de NNL feestenmeer veelzijdigheid bieden in de electroscene om een groot publiek aan te spreken. Op de NNL feesten werden jonge dj's bij elkaar gebracht, maar oude veteranen zoals dj Palotai en dj Ludmilla stolen nog vaak de show. De nieuwe dj's werden ook steeds bekender, de grootste namen op de NNL feesten waren Tamás zelf (onder de naam Plastic Kids), de Stereo Killaz en de vier Robotrockers.

NNL stond vooral bekend om de electro muziek, maar...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!