Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

maandag 10 januari 2011

Hongarije is helemaal tttttop (deel 3/3)

Sluit de gordijnen, dim het licht. Sommeer uw kinderen de tanden te poetsen en stuur ze regelrecht naar bed. In deze laatste aflevering verlaten we de kindvriendelijke eetcafés en de met mahoniehout gelambriseerde koffiehuizen om ons in het Sodom en Gomorra van de Hongaarse hoofdstad te storten.

Stripclubs

Wanneer de schemering als een deken over Boedapest heenvalt, legt het fatsoen zich ter ruste en bestijgen de kruisvaarders tegen de betutteling het toneel. Gekleed in niet veel meer dan een veter en twee synchroon op en neer deinende tepelkwastjes observeert een zestal stripteases zonder blikken of blozen de aanwezige bezoekers. Ons gezelschap, wel te verstaan.

Het is verbazingwekkend. Niet alleen kunnen deze oogverblindende dames zonder kou te vatten nakend in een stalen paal klauteren en vervolgens weer naar beneden zwieren (soms in vrolijkstemmende cirkelbewegingen, dan weer ondersteboven lineair naar beneden), ze zijn wonderwel óók in staat het aanwezige vlees in de rode kuipstoelen op hun zwakheid te selecteren.

Dollartekens

Het is alsof ze over een ingebouwde antenne beschikken die aangeeft welke bezoeker het snelst naar zijn portemonnee zal grijpen...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!