Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zaterdag 4 december 2010

Krisztián Horváth - Galerie Die Lantscroene - Deventer

In 2007 vestigde de Hongaarse kunstenaar Krisztián Horváth zich in het hart van het Deventer Bergkwartier aan het Bergschild 7 in het historische pand Die Lantscroene. Die Lantscroene biedt ruimte aan een galerie voor het werk van Horvath, een koffie en theeschenkerij, workshopruimte en zijn atelier.

De galerie - Adres:
Galerie Die Lantscroene
Bergschild 7
7411 EL Deventer
tel. 06-17844217

Openingstijden:
Die Lantscroene is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

In de wintermaanden bent u alleen op afspraak van harte welkom.

Tevens biedt Krisztian ook de mogelijkheid tot het geven van intieme sfeervolle diners voor max. 13 personen. Ook een buffet (max. 30 pers.) behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.
Daarnaast bent u altijd welkom in de zomermaanden voor een authentieke Hongaarse patisserie bij een geurig kopje koffie, thee of een ander drankje.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Opening van de Galerie Die Lantscroene



Op Zaterdag 18 augustus 2007 is de Galerie & Koffie- en Theeschenkerij Die Lantscroene van Krisztian Horvath in aanwezigheid van vele belangstellenden feestelijk geopend. De opening werd verricht door Henk van Baalen, auteur van tal van boeken over de geschiedenis van Deventer en Francisca van Vloten, kunsthistorisch en letterkundig onderzoeker en schrijver.