Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   Het Hongarije Nieuwsblad                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

woensdag 1 december 2010

Nachtleven en uitgaan in Boedapest

Een toeristische stad als Boedapest doet er natuurlijk alles aan om haar bezoekers te vermaken. Er zijn in de stad dan ook talloze cafés, koffiehuizen, restaurants, koffiehuizen, discotheken en dancing maar ook bioscopen en theaters te vinden. Naast de prachtige monumenten en stadsgezichten die Boedapest rijk is, is het nachtleven van de stad aan de Donau ook het ontdekken meer dan waard.

In een aantal cafés in Boedapest kan men niet alleen van een hapje en een drankje genieten maar ook van live entertainment meestal in de vorm van een zanger of muzikant. De stad biedt verder haat gasten de mogelijkheid om op de rivier de Donau een dansje te wagen op een oud schip dat de A38 wordt genoemd. Het schip, dat een drietal verdiepingen telt, is niet alleen een café maar ook een bar en een restaurant en behoort tot de meest populaire uitgaansgelegenheden die de stad kent.

Atrium is een in Boedapest erg bekende bioscoop omdat er juist daar veel films uit Hollywood vertoond worden. Wanneer men hier een film 3wil gaan bekijken dient men wel op tijd aanwezig te zijn want de inwoners zijn dol op films en komen hier erg graag.

Wil men na een dag door de stad slenteren bijkomen dat kan men dit doen in één van de vele kuurbaden die verspreid over Boedapest liggen. In het Stadspark kan men één van de meest populaire openbare kuurbaden van de stad bezoeken. Dit kuurbad is meer dan een eeuw oud en ligt binnen paleismuren........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!